Servei integral

Grup Dolmen som una empresa de construcció amb vocació de servei integral. Comptem amb professionals qualificats i maquinària específica per a tot tipus d’obres: excavacions, construcció de murs de pedra, transports, reciclatge i edificació i reformes d’exteriors i interiors.

Experiència contrastada

Posem els nostres més de 20 anys d’experiència en el sector de la construcció en un nou projecte que neix de la il·lusió d’oferir als nostres clients el millor servei al millor preu. L’equip humà i tècnic de Grup Dolmen està preparat per assumir qualsevol repte.

Compromís de qualitat

Estem compromesos amb la qualitat dels nostres serveis. Treballem dia a dia en la investigació i el desenvolupament per a que els nostres processos siguin respectuosos amb el medi ambient, i creiem en el desenvolupament sostenible. Estem convençuts de que les coses es poden fer ben fetes, i ho demostrem dia a dia.

Coneix-nos

Visita la nostra web i demana’ns pressupost sense compromís per a qualsevol projecte de construcció, obra o reforma; som aquí per a atendre’t.


¡Contacta amb nosaltres i demana'ns pressupost sense compromís!

Visita’ns a les nostres oficines, truca’ns o omple el formulari de contacte i valorarem sense compromís el teu projecte de construcció, obra, reforma o enderroc.