Enderrocs i buidats

Digues què necessites i et respondrem en breu.
 • Enderrocs amb garantia i seguretat

  Realitzem tot tipus d’enderrocs i buidats. Per a l’enderroc d’edificis i runes utilitzem la tècnica de la deconstrucció. És el mètode més respectuós amb el medi ambient. Consisteix en la demolició de l’obra seguint el procés invers a la seva construcció. Es comença per les instalacions i s’acaba per l’estructura. La separació i gestió de residuus es realitza a mesura que es du a terme l’enderroc. Així evitem fums tòxics, pols de qualsevol tipus i vibracions i sorolls innecessaris. Aquest mètode també ens permet assegurar-nos el correcte compliment de la legalitat vigent en matèria de demolició.

  Quan encarem un enderroc evaluem la quantitat i el tipus de matèries tòxiques a enretirar. Tot seguit, gestionem el desmantellament i n’executem la demolició. Després enretirem tots els materials, tòxics i no tòxics. Per acabar, els transportem als centres i plantes de tractament de residus que correspongui en cada cas.

  enderrocs i buidats enderroc premia 1

   

  Distingim entre diferents tipus d’enderroc, segons factors com:

  · La situació de l’edifici (si està aïllat o junt a d’altres edificis, l’alçada, el gruix de les parets…).
  · L’estat de l’edificació.
  · La dificultat del terreny (tipus de terreny, elevació, accés…).
  · Pressupost disponible.

 • Tot tipus de grues i vehicles


  Posseïm diferents tipus de grues i vehicles per a poder realitzar cada enderroc amb la maquinària més adient: retroexcavadores, camions, dúmpers i grues mòvils, tant telescòpiques com plegables. Les nostres grues estan equipades amb diversos acoplaments: Masses metàl·liques, cables metàl·lics, braç telescòpic, pop hidràulic, martell trencador, cisalla de demolició, culleres i pinces de manipulació, selecció i enderroc. La tria de la maquinària es realitzarà segons les necessitats de cada obra, recomanant al client les millors opcions per a cada ocasió.

  Comptem també Contamos también con camiones preparados para el transport de materials tòxics. També realitzem treballs de desamiantat i de descontaminació de sòls, i posem sempre èmfasi en el reciclatge, tant de runes com d’altres materials residuals.