Construcció de murs de granit

MURS DE GRANIT DES DE 60€ / m2

Som especialistes en la fabricació de murs de granit. El granit és una pedra natural molt resistent. Grup Dolmen fabriquem murs de granit, tant murs d’escullera com murs per a altres usos (decoratius, jardineria …).

Muros_de_granito_2
Digues què necessites i et respondrem en breu.

 • Especialistes en murs d’escullera

  El granit és una pedra natural d’origen igni, molt dura, compacta i resistent. Les seves qualitats la fan ideal per a resistir l’erosió més forta, com ara la de l’aigua salada. Els murs d’escullera es construeixen com a dic de defensa contra les ones. També poden construir-se com a base d’un moll, o per protegir els fonaments de base d’una altra obra.

  Grup Dolmen som especialistes en murs d’escullera. La nostra gran flota de vehicles industrials ens permet arribar on d’altres no arriben. A més, disposem de pedrera de granit pròpia, la qual cosa ens permet abaratir costos. Consulteu-nos sense compromís.

  murs de granit

 • Murs de granit per a particulars

  Els murs de granit també poden servir per a altres usos. El granit, a més de la seva duresa, és una roca de gran bellesa, ideal per a murs d’exterior resistents i duradors. Els murs de pedra natural realitzats amb granit en jardins i espais públics es realitzen apilant amb grans blocs de pedra natural.

  El granit està compost de quars, feldspat i mirra. El més habitual sol ser blanc, gris i negre, però segons la seva composició pot tenir altres colors. Així, el feldspat pot ser blanc, groguenc, rosat o vermell i de vegades fins a verd. El quars sol ser transparent, però pot ser blanc, rosat, gris, marró o fins negre. La mirra és gairebé sempre de color negre. Per tant el granit pot tenir diversos colors.

  La construcció de murs de granit que no siguin d’escullera se sol realitzar en els següents espais:

  · Murs de jardí decoratius.
  · Protecció d’un espai privat mitjançant murs limítrofs, .
  · Murs en espais públics: places, zones d’esbarjo.

  Oferim una gran varietat de granit que la nostra pedrera de pedra ens permet oferir a un preu moderat. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per a més informació.

  murs de granit

Altres murs de pedra natural