Construcció de murs de pedra calcària

MURS DE PEDRA CALCÀRIA DES DE 100€ / m2

Som especialistes en la fabricació de murs de pedra calcària. La pedra calcària és una pedra natural molt bonica, flexible i versàtil. Grup Dolmen fabriquem murs de pedra calcària, principalment murs decoratius o de jardí.

Especialistes en murs de pedra calcària

La pedra calcària és una pedra natural d’origen sedimentari, poc dura però sí molt resistent. Està composta per carbonat de calci d’origen químic. És ideal per formar murs de pedra bonics de roques compactes en espais oberts. Es pot trobar en diversos colors: negre, blanc, rosa, vermell i gris.

Tot i que la pedra calcària no sigui molt dura és prou resistent com per formar murs duradors. Els murs de calcària resisteixen l’erosió, però deixen que l’aigua es filtri, de manera que eviten embassaments. Els murs de calcària són molt valorats en jardineria i paisatgisme, així com en obra pública.

muros de granito
Digues què necessites i et respondrem en breu.
La pedra calcària és la base de construccions molt antigues, que demostren la seva capacitat de resistència al pas del temps. Algunes d’aquestes construccions són ni més ni menys que les Grans Piràmides d’Egipte. La pedra calcària també és la base de moltes altres construccions famoses com el Big Ben de Londres. Algunes formacions naturals de pedra calcària especialment boniques són el Bosc de pedres a la Xina, la Badia de Ha-Long a Vietnam o les pedres esfèriques en Moeraki, a Nova Zelanda.

Els murs de pedra calcària d’exterior són, com els de granit, d’usos molt variats:

· Murs de jardí decoratius o de cases particulars.
· Per marcar límits murs limítrofs, protegint un espai privat.
· En espais públics murs de seguretat: places, zones d’esbarjo.

Grup Dolmen som especialistes en murs de pedra calcària. La nostra gran flota de vehicles industrials ens permet arribar on altres no arriben. A més, disposem de pedrera de pedra pròpia, el que ens permet abaratir costos. Consulteu-nos sense compromís.

Altres murs de pedra natural