MURS DE PEDRA MARMÒRIA DES DE 80€ / m2

Fabriquem murs de pedra marmòria. La composició de la pedra calcària i del marbre són molt semblants. El marbre és una roca metamòrfica, formada a partir d’altes pressions sobre pedres calcàries. Les peces de pedra marmoria que fem servir, entre calcària i marbre, provenen de la nostra pedrera. Per tant, com que posseïm la matèria prima, podem oferir la millor qualitat al preu més baix.

Murs de pedra marmoria

Els nostres murs de pedra marmòria

La pedra calcària marmòria és més dura i resistent que altres tipus de pedra calcària. Els nostres murs de pedra marmòria són els més adients per a la contenció en espais privats. La capacitat de drenatge de la pedra calcària marmoria, juntament amb els bons preus que podem oferir, ens converteixen en la millor opció del mercat a la zona.

Quan ens encarreguen un mur de pedra natural de pedra marmòria primer avaluem les dimensions del mur. Quan sabem com ha de ser el mur d’ample, d’alt i de llarg considerem els altres condicionants que influeixen en la construcció. Així, tenim en compte la distància de l’obra a la pedrera, la dificultat de la construcció, el treball previ sobre el terreny i qualsevol altra informació que pugui resultar rellevant. A partir d’aquí elaborem un pressupost sense compromís que, en cas d’acceptació, ens conduirà cap a la conclusió de l’obra.

Si està pensant en construir un mur de pedra natural nosaltres l’assessorarem sobre quin tipus de mur s’ajusta més a les seves necessitats. Així, podrà triar entre els nostres murs de granit, els murs de pedra calcària o els murs de pedra marmòria.

Grup Dolmen som especialistes en la construcció de murs de pedra marmoria. La nostra gran flota de vehicles industrials ens permet arribar on d’altres no arriben. A més, disposem de pedrera pròpia, permetent-nos abaratir costos. Consulteu-nos sense compromís.

¡Contacta amb nosaltres i demana’ns pressupost sense compromís!

Visita’ns a les nostres oficines, truca’ns o omple el formulari de contacte i valorarem sense compromís el teu projecte de construcció, obra, reforma o enderroc.

Digues què necessites i et respondrem en breu.