Murs de pedra

Construcció de murs amb pedra natural

MURS DE PEDRA NATURAL DES DE 60€ / m2

Una de les nostres especialitats és la creació de murs de pedra natural. Construïm murs tant en exteriors com en interiors.

DSC00830DSC00841
Digues què necessites i et respondrem en breu.

Treballem sempre amb l’equilibri entre la bellesa estètica i el compromís amb la seguretat. Posem en valor l’harmonia que un element tan bàsic com la pedra aporta a la decoració de jardins i llars. Tenim cura de cada pas del procés de construcció dels nostres murs, adaptant-nos a qualsevol tipus de terreny.

Realitzem murs de granit, sauló, marmòria i pedra calcària. La nostra pedrera, i l’acord personal amb diverses pedreres de primer nivell, ens permeten triar les millors peces disponibles. També ens encarreguem del transport de les roques, evitant intermediaris i garantint als clients els millors preus del mercat.

Fem murs de contenció de pedra seca i murs amb emplenat i compactat. Utilitzem graves i terres de diversos tipus i mides, i garantim el correcte drenatge d’aigües pluvials. Quan és necessari construïm murs de doble pedra o amb paredat reforçat per a fixar la seguretat de la construcció.

Estem compromesos amb la cura del medi ambient, i posem a disposició dels nostres clients, si ho desitgen, diferents tipus de graves i terres reciclades.

Els nostres murs de pedra natural


Murs de pedra 1
Murs de pedra 2
Murs de pedra 3
Murs de pedra 4

Experiència i compromís

Assessorem als nostres clients sobre la millor opció per al mur que desitgen construir. Tenim experiència en tot tipus de terrenys, materials i construccions. No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres per a demanar assessorament i pressupost sense compromís.

La nostra màxima prioritat és la satisfacció dels nostres clients. Ens avalen més de vint anys d’experiència en la construcció de murs de pedra. Hem construit murs tant per a Ajuntaments i Institucions públiques com per a clients privats. Som la millor opció del mercat a la zona del Maresme, Barcelona i rodalies.

Murs de pedra 5
Murs de pedra 6
Murs de pedra 7
Murs de pedra 8