MURS DE PEDRA NATURAL DES DE  60€ / m2

Una de les nostres especialitats és la creació de murs de pedra natural. Construïm murs tant en exteriors com en interiors.

DSC00830

Fem murs de granit des de 60€ / m2

Aixequem murs de roca marmòria des de 80€ / m2

El·laborem murs de roca calcària des de 100€ / m2

Treballem sempre amb l’equilibri entre la bellesa estètica i el compromís amb la seguretat. Posem en valor l’harmonia que un element tan bàsic com la pedra aporta a la decoració de jardins i llars. Tenim cura de cada pas del procés de construcció dels nostres murs, adaptant-nos a qualsevol tipus de terreny.

DSC00841

Realitzem murs de pedra de granit, pedra calcària i pedra marmòria. La nostra pedrera, junt amb l’acord personal amb d’altres pedreres de primer nivell, ens permeten triar les millors peces disponibles. Tambés ens encarreguem del transport de les roques, evitant intermediaris i garantint als nostres clients els millors preus del mercat.

Fem murs de contenció de pedra seca i murs amb emplenat i compactat. Utilitzem graves i terres de diversos tipus i mides, i garantim el correcte drenatge d’aigües pluvials. Quan és necessari construïm murs de doble pedra o amb paredat reforçat per a fixar la seguretat de la construcció.

Estem compromesos amb la cura del medi ambient, i posem a disposició dels nostres clients, si ho desitgen, diferents tipus de graves i terres reciclades.

Els nostres murs de pedra natural

muro de piedra de jardín mur de pedra de jardí

Muros de piedra 3

Muros de piedra 4

Experiència i compromís

Assessorem als nostres clients sobre la millor opció per al mur que desitgen construir. Tenim experiència en tot tipus de terrenys, materials i construccions. No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres per a demanar assessorament i pressupost sense compromís.

La nostra màxima prioritat és la satisfacció dels nostres clients. Ens avalen més de vint anys d’experiència en la construcció de murs de pedra. Hem construit murs tant per a Ajuntaments i Institucions públiques com per a clients privats. Som la millor opció del mercat a la zona del Maresme, Barcelona i rodalies.

Muros de piedra 5

Muros de piedra 6

Muros de piedra 7

Muros de piedra 8

¡Contacta amb nosaltres i demana’ns pressupost sense compromís!

Visita’ns a les nostres oficines, truca’ns o omple el formulari de contacte i valorarem sense compromís el teu projecte de construcció, obra, reforma o enderroc.

Digues què necessites i et respondrem en breu.