Obra publica

Grup Dolmen som especialistes en obra publica. Hem realitzat moviments de terra, excavacions i construccions en ports, autopistes, ponts, zones de costa i de muntanya, a pobles i ciutats. Comptem amb una flota de grues, camions i d’altres vehicles de construcció preparats per a obra publica.

També oferim als nostres clients qualsevol altre tipus d’obra i construcció, ja siguin treballs exteriors, obres noves o reformes. Com a empresa especialitzada en la construcció amb vocació de servei integral podem realitzar a la perfecció qualsevol encàrrec de construcció.


Obra Pública 15 Grup Dolmen

Dinos qué necesitas y recibirás información sin compromiso.
 • Especialistes en obra publica

  Grup Dolmen treballem per a diversos Ajuntaments i Institucions per a possibilitar obres i reformes d’espais públics. Així, d’entre les obres que hem realitzat podem destacar, per exemple:

  · Infraestructures de transport: Obres a rotondes, ponts i trams d’asfaltat de diverses autopistes, entre les que destaquem les obres de millora de l’autovia C32, al tram de Mataró (accés Mataró Park).

  · Infraestructures hidràuliques: Obres de millora dels espigons i escolleres del mar Meditarrani, a l’alçada de les poblacions de Mataró, Premià de Mar i Vilassar de Mar. Obra d’ampliació del port esportiu i pesquer de Premià de Mar.

  · Infraestructures urbanes: Enderrocs, ciments i construcció de diversos parcs, carrers i grans complexes d’edificacions i obra publica.

  obra publica 1
  obra publica 2
  obra publica 3
  obra publica 4
  obra publica 5
  obra publica 6
  obra publica 7
  obra publica 8

  El nostre equip tècnic inclou arquitectes, topògrafs, enginyers d’obra publica i aparelladors. Per això garantitzem la perfecta coordinació de tot el procés, des de la idea inicial i en disseny de plans fins l’obra acabada.

  També fem construccions d’edificis, ja sigui amb enderroc previ i desbròs o sense, des dels ciments fins l’edificació complerta.

  obra pública 9
  obra pública 10
  obra pública 11
  obra pública 13
  obra pública 14
  obra pública 15
 • Tot tipus de treballs exteriors

  Grup Dolmen també realitzem treballs exteriors horitzontals en espais oberts, tant complementaris a una obra nova o reforma com independents. A nivell de jardineria i paisatgisme estem especialitzats en la flora mediterrània. El nostre objectiu principal en el disseny de jardins i espais oberts és l’adaptació de les plantes i flors al medi, prioritzant criteris tant de sostenibilitat com d’harmonia estètica. Dissenyem i creem jardins amb plantes i flors que no provoquen despeses excessives en aigua i manteniment, i que alhora són bonics i originals.

  Tenim també tècnics especialitzats en el disseny i instal·lació de tot tipus de piscines, sobretot piscines d’obra. Ajudem al client a triar la piscina que millor s’adapti a les seves necessitats segons una combinació de criteris: pressupost, ús (quanta gent la utilitzarà) i espai disponible, tant horitzontal com vertical. Adaptem el disseny al tipus de jardí, buscant sempre l’harmonia del conjunt.

  També realitzem les instal·lacions necessàries de tots els elements tècnics que han de complementar els espais exteriors i interiors: instal·lacions de sistemes d’il·luminació, sistemes de rec, aigua, gas, electricitat, aire acondicionat i calefacció… Instal·lem també reixes i portes externes, i fins i tot construïm zones de banys amb spa, jacuzzi i sauna.

  Digital Camera
  obra de piscina desbordante, tarima IPE, con pergola
  Trabajos_Exteriores_3
  Trabajos_Exteriores-4
 • Realitzem reformes integrals d’edificis, petites reformes, tant en interiors com en exteriors, i qualsevol altre tipus d’intervenció, incolgui o no un procés d’enderroc. El nostre equip tècnic propi garantitza la millor opció en el projecte de reforma, garantint velocitat, qualitat i bon preu. Oferim:

  · Reformes d’edificis
  · Reformas de locals
  · Reformas d’oficines
  · Reformas de viviendes
  · Reformas de cuines
  · Reformas de banys
  · Reformas d’exteriors