Pedrera pròpia

Grup Dolmen comptem amb una pedrera pròpia, Àrids Can Padró. Situada aprop de la població de Sant Vicenç de Castellet, compta amb una gran superfície destinada a l’extracció d’àrids.

Pedrera_Can_Padró_Cartel_Grup_Dolmen

Digues què necessites i et respondrem en breu.
 • Pedrera Pròpia: Àrids Can Padró

  pedrera pròpia Can Padró

  La nostra pedrera pròpia de gres ens permet extreure el nostre propi material. L’extracció dels nostres propis àrids ens permet oferir els millors preus en tots els nostres serveis. El material que extreiem de la nostra pedrera Àrids Can Padró l’utilitzem principalment per a la construcció de murs de pedra natural, així com per als nostres projectes d’obra pública.

  Can Padró és a Sant Vicenç de Castellet, al costat de l’autovia C-16. La seva situació, a pocs quilòmetres de Barcelona, junt al seu fàcil accés, la converteixen en un enclavament idoni per a l’extracció i transformació d’àrids d’alta qualitat.

  La nostra voluntat és millorar els nostres recursos per a oferir als nostres clients els millors serveis al millor preu possible.

  pedrera 1
  pedrera 2
  pedrera 3
  pedrera 4
 • Pedrera propia: Planta d’àrids

  A la planta d’àrids el material que s’extreu es transforma per a la seva utilització en obres i murs de pedra.

  planta d'àrids

  A la planta de trituració i classificació d’àrids, situada a la pròpia pedrera, es realitza el següent procés de tractament dels materials:

  · Extracció
  · Selecció
  · Trituració
  · Classificació

  En el procés de trituració es trituren els àrids, i finalment es classifiquen per granulometries, aptes per al seu ús en la construcció. A Can Padró combinem l’extracció de peces grosses amb la transformació, trituració i sel·lecció d’altres àrids. Així, podem abarcar tot el ventall de peces possibles per a les necessitats de qualsevol obra.

  Oferim als nostres clients els millors àrids, del tamany i la forma que es necessiti, llestos per al seu ús en obra pública i murs de pedra natural.