Substrats i adobs

Planta de reciclatge vegetal i elaboració de substrats i adobs

Ens ocupem tant del reciclatge vegetal com del reciclatge de runes i àrids. Elaborem terres, substrats i adobs.

El nostre compromís amb el medi ambient ens porta a gestionar els residus que generen les nostres obres i enderrocs amb una cura extrema, complint sempre amb la normativa vigent en la matèria. Vetllem per l’aprofitament de materials de rebuig propis de l’espai de la construcció.

El reciclatge vegetal es realitza a la planta de creació de substrats vegetals. Aquests substrats i adobs, de primeríssima qualitat, s’envasen i es distribueixen.

Creació de substrats

A la nostra planta del Vallès triem, acabem d’elaborar i envasem els substrats, terres i adobs que provenen de la planta de reciclatge vegetal de Mataró.

A la nostra planta d’envasat els substrats es transformen en productes diferenciats per a múltiples usos:

  • Terres sense adob per a jardineria
  • Substrats amb adob per a jardineria
  • Substrats especials
  • Substrats concentrats

Disposem d’una tipologia diferenciada de substrats, terres i adobs per satisfer qualsevol necessitat. Disposem d’un departament de tècnics especialitzats en jardineria per assessorar sobre el millor substrats per a les seves necessitats.

abonos tierras sustratos adobs terres substrats

Reciclatge vegetal: planta de compostatge i triturat, substrats i adobs

El reciclatge vegetal consisteix en la gestió de residus orgànics susceptibles de degradar-se. Els residus vegetals que s’originen en enderrocs es transporten a la nostra planta especialitzada en residus de la construcció, que realitzen amb ells un procés encarat al seu màxim aprofitament:

· Transferència
· Selecció i reciclatge
· Valorització
· Eliminació

A Grup Dolmen ens fem càrrec dels residus vegetals que es generen en un enderroc, així com en el procés de desbrossament previ a una construcció.

La nostra nova planta de reciclatge vegetal a Mataró garantitza el millor aprofitament dels residus, així com la màxima cura amb el medi ambient.

¡Contacta amb nosaltres i demana’ns pressupost sense compromís!

Visita’ns a les nostres oficines, truca’ns o omple el formulari de contacte i valorarem sense compromís el teu projecte de construcció, obra, reforma o enderroc.

Digues què necessites i et respondrem en breu.